Minikonfirmander

Minikonfirmandundervisning er et tilbud til dig i 4. klasse fra skolerne i Stige, Lumby og Søhus.

Hvad skal vi lave?
Vi skal på opdagelse i kirken. Vi skal synge og høre bibelhistorie og være kreative.

Hvorhenne foregår undervisningen?
4. klasserne fra Lumby Skole og Søhusskolen undervises i Lumby Kirke og Sognegård.
4. klasserne fra Stige Skole og Stige Friskole undervises i Stige Sognehus og Stige Kirke.

Hvornår?
Vi forhandler tidspunkter med skolerne fra år til år. Tidspunkterne vil blive annonceret i kirkebladet og på hjemmesiden. Ligeledes sendes der indbydelse ud på skolernes intranet.

For de, der går i 4. klasse i efteråret 2019 og foråret 2020 vil minikonfirmandundervisningen komme til at ligge i begyndelsen af 2020. Børn fra Stige Friskole og Stige Skole inviteres til at komme den 16. og den 23. januar og den 6. februar 2020. Børn fra Søhusskolen og fra Lumby Skole inviteres til at komme den 27. februar og den 12. og den 26. marts.

Efter nytår annonceres der på skolernes intranet og de praktiske oplysninger vil være at finde på kirkens hjemmeside.

Jamen vi går jo i skole!
Det er rigtigt. Skolerne og kirken har i samarbejde fundet frem til dato og tidspunkt. For dem som ikke melder sig til, har skolen et tilbud. Det er vigtigt, at man kommer fordi man har lyst!

Transport
Der arrangeres kørsel fra Søhusskolen, som betales af Lumby og Stige Menighedsråd.

Hvem kan melde sig til?
Det kan alle på 4. klassetrin. Dåb er ikke en forudsætning.

Sognepræsterne